Humble- Ödmjuk

Igår var vi o tävlade högre klass spår.. Uppe långt före tuppen.. Släppte på i spåret, kom iväg 9,5 på upptaget.. Hittade första pinnen sen gick vi en liten bit o då ville han ner för en klippa. Och vad fan vet jag så följer med.. Vi går o går o inga pinnar.. skit med. Efter ca en kvart stoppar jag honom. Helt omöjligt de gått där han var påväg.. Gick tillbaka mot där vi startat (han letade och letade), var ju inte helt hundra på exakt vart vi kom ifrån men mitt lokalsinne är helt ok 🙂 Rätt som det var sa han här är det, helt hundra… O ville bestämt gå dit. Så jag lät han gå och japp där var det.. Hittade alla pinnarna och slutet. Han markerade alla pinnar vilket vi jobbat på, han tycker egentligen att pinnarna mest är i vägen när han spårar..
Tiden 38min.. man har 35 på sig… Skit oxå.
Det kändes lite tråkigt men jag kände mig ändå så himla nöjd och ödmjuk inför hur mycket jävlarannama jag såg i Zam och hur jäkla stolt han blev när han satte det.. Han ägde skiten ur det spåret 😀
Det finns så himla mycket kvar att ge känner jag. Hans utvecklingskurva går fortfarande brant uppåt..