Bevisa nått.. Jag kommer ihåg speciellt en gång för rätt länge sen. Så var vi på en utbildning och så frågade instruktören eller läraren heter det kanske då, hon frågade laget runt varför vi tävlar. Jag gillar att tävla, jag gillar att träna inför att få tävla och jag gillar att teama med mina fantastiska hundar. Och jag gillar att vinna 😀 Inga hemligheter.
Men en annan tjej med en kanske lite svårare ras, hennes svar var att hon vill bevisa för andra att det går med den rasen. Jag tror att redan där gjorde hon det för svårt för sig. (Jag vet inte anledningen men hon kom inte ur första klassen.) Det kommer alltid finnas folk som är av andra åsikter och tyckanden. Och jag tror att det är viktigt att men tävlar av lite mer “rätt” anledning annars är det svårt att ha roligt och faktiskt njuta.. Jag har inget att bevisa för någon och jag älskar att tävla..