Tävla?
Är det för alla att tävla..? Nä alla tycker inte det är kul och alla har inte det “behovet”. Varför kan man inte då acceptera att det inte är för alla hundar heller? Lite ligger ju såklart hos oss (ganska mycket). Det är upp till oss som tränar att de ska trivas där. Men glöm inte för vems skull vi gör det..
Newton slipper ju tävla nu när Zam finns.. Newton är INTE lessen för det, han trivs ändå inte så bra i den typen av tillställningar 🙂 Zam däremot älskar uppmärksamheten och att jobba.
En sak jag tror man behöver ha när man ska tävla är att kunna jobba när det är lite svårt och driv.. Och såklart det viktigaste.. Det ska vara kul.. Vi ska ha kul.. Älskar att se hundar som “skrattar” när de tex går fritt följ.. Eller som sprallar till det lite.. Blir ju publikvänligare om det ser ut som man har roligt..