Boosta motivationen och egot. Vi behöver väll alla det emellanåt. Att åka på ett läger, träna för en pt eller gå en kurs kan jag verkligen rekommendera. Speciellt då man börjar känna att det är lite motigt och man inte kommer vidare. En annan sak som jag gör ibland när jag tycker det känns som vi inte kommer någonstans (ja jag vet att vi kommit långt på Zams första 3år) är att tänka tillbaka. Vad kunde vi förra månaden eller för ett halvår sen osv.
Men måste det inte också få va lite motigt ibland. Tänker att det är lite hur man tar sig igenom det som avgör hur bra man kan bli. Tips från mig när det händer. Ta ett steg tillbaka. Gå igenom vad vi kan och vad vi behöver bli bättre på. Träna lätta roliga saker, kanske nått helt nytt som inte är ett moment. Tex snurra, gå slalom mellan benen eller dutta i handen mm. Men avstå inte träningen.. Att ta en liten paus är bra ibland men igen avstå inte “träningen”. Åk o gör nått lättare och roligt

Bazzes väska..