Flyt/Tur. Ibland känns det som man jobbar i konstant uppförsbacke medans andra kommer undan med både det ena och det andra.. Ett tydligt exempel – Zam gick över vittringspinnen en gång vilket innebar att det tog några sekunder extra 7,5p medans en annan hund lyfta i alla pinnar (vilket är 0p) och tog betydligt längre tid på sig fick samma poäng. Vet ju att det där funkar ändå inte i mästerskapen.. Och vi kommer bli grymma på detaljerna.
Men också det började med att vi skulle söka till skånska talangtruppen, då la de ner. Aja vi satsar på (svenska) talangtruppen istället. Sliter för att få fram filmer och för att bli så bra så vi platsar där. Vad gör de?? Jo de lägger ner den en månad innan ansökan.. Va fan??
Och nu som grädde på moset ställer de in alla tävlingar till den siste maj. Pga att SKK tar ett beslut om att man max får vara 10pers i samling pga covid 19. FHM säger 50 inne men skk 10 ute..
Kvalperioden slutar 3 maj. Så som det ser ut nu får vi inte tävla SM.
Jag är besviken, förbannad, arg och ledsen. Har slitit för detta i två och ett halvt år och då sparkar de undan fötterna på mig.. Borde inte bli förvånad..