Privat Tränare. Att ha en pt som varit med från börjar känns få förunnat. Våran pt nr1 heter Tina, Hon har hjälpt oss från nästan allra första början, hon vet hur Zam är och hur jag tänker och vill ha det. Mina mål och Akilles.
Var där igår och körde igenom programmet efter att ha filat lite på ditt o datt. Satte ett kanonfint program, han är momentsäker. Men så hakar jag upp mig i nån detalj som jag vill få rätt. Som tur är vet hon målet och efter lite överläggande kom vi nog på lite rätt spår igen. Det känns så grymt bra och tryggt o ha det stödet och den hjälpen i min satsning..
Sen träffar jag andra tränare vid olika tillfällen som kan hjälpa mig med mer specifika delar, den ska man verkligen inte underskatta.
Men jag kan rekommendera alla som tävlar, oavsett vilka mål man har, att skaffa sig en “egen” pt.. Värt massor.

En liten stor stjärna