Tävlingsjäveln. Jag gissar att det inte är nån som missat att jag gillar att träna och tävla. Nått som jag kan tycka är svårt är att säkra genom att tex köra ett dubbelkommando för att vara säker på att lyckas. Jag känner varför ska jag nöja mig med en 7a om jag kan få en 10a (eller 0a haha). Jag är väldigt självkritisk, vilket jag ändå tror kan vara bra om man inte är elak mot sig själv eller hunden. Det är ju inte så att man är kass för att inte allt är helt rätt. Jag lägger inga känslor i min kritik och jag tycker att vi är grymma. Zam visar varje gång vi tränar vad vi är kapabla till. Men för att få till de där sista detaljerna måste man se dom. Jag tror också att man måste utvecklas hela tiden annars blir det trist.. Jag vill gå All In när vi tävlar, trivs bäst då och då kan jag också lämna varje tävling och känna att det där gjorde vi bra oavsett poäng. Får ju fantastiskt mycket info från varje tävling som hjälper oss att bli ännu bättre.

och ibland sätter vi det!
Uppflyttad till 3an 1,5 år gammal