Var en vinnare. Var på en tävling i helgen. Nej, vi tävlade inte, var o tittade o hejade på andra modiga och tappra tävlande. Kallt och ruggigt var det. Hur som helst så blev jag lite bekymrad.. Det var inte helt lätt, hårda domare och årets första tävling mm så det gick poängmässigt inte som de hoppats (många av dom). Det är ju sånt som händer och det vet vi alla som tävlar.. Men vad jag tycker är tråkigt att se är att om man inte är nöjd så lämnar man planen, går fram till folk och beklagar sig och struntar i sina hundar, verkligen inte alla och jag tror inte ens de är medvetna om det de som gör så. Man ser det ofta på tävling, det och ännu värre att man tar ut sitt “misslyckande” på sin hund..
Jag försöker att tänka att Zam är världsmästare oavsett hur det går. Om man ska vara krass och utan att trycka ner sig själv, så är det faktiskt så att om vi inte lyckas på tävling så är det mitt fel. Det blev svårare än vad vi tränat på. Det är en chans till att bli ännu bättre. Om man objektiv betraktar vad som gick tokigt finns där massa med info. Brukar gå igenom mina tävlingar utan känslor dagen efter numer ( tips från coachen 😀 )
Men hur som, jag skulle vilja att alla som tävlar ägnar en liten stund åt enbart sin tävlingskompis efter en prestation, så de får en positiv avslutning på alla tävlingar.

Det ska va kul