Vilodag? Veckans tanke går till vilodag, vad är det egentligen? Att bara ligga o slappa hela dagen är inte lugnande. I alla fall inte för mig eller Zam, Newton är helt ok med det. Men min undran är, är det vilodag om man inte kan njuta. Förstår att knopp och kropp behöver få återhämta sig. Men kan man inte då välja det ena eller andra? Jag tycker det känns som vilodag om vi åker till skogen istället för till lydnadsplanen. Men det är ju inte som man är stilla där men hjärnan får vila. När vi vilar kropp så tränar vi vittring och lyssna-träning. Han får ju börjat få massage nu också, det är ju också återhämtning.. Nå ja, jag tänker att det är bra att man tänker igenom det ibland, speciellt om man har en hyper-hund som man jobbar ganska hårt med, för att undvika skador och onödiga förslitningar, Man vill ju de ska hålla och få vara friska hela livet. Tror inte det finns ett “recept” som passar alla..

Ändå ganska nöjd med mig själv att jag är på Tanke Vecka 6 😀

Detta är väl också vila 😀