Ber om ursäkt i förväg för ett inlägg med en del skitsnack.
Förra helgen skulle vi tävla. Åkte dit men hade en liten känsla att nått nog inte är helt rätt. Vi brukar börja med att gå en runda och han bajjade precis som vanligt. Fortsatte våra rutiner och tyckte ändå att det kändes ok.
Började med plats och han skruvade på sig och sniffade och la sig?? Har aldrig hänt. Denna del i momentet får vi alltid 10 på.. Sen skulle jag försöka sätta han igen, men nopp.. Kändes mycket märkligt. Efter detta gick vi en runda till då bajjade han en hög som får Newtons högar att hamna i lä..
Nu har han varit dålig i magen sen dess.. Sååå segt. Han är pigg och glad, dricker och äter.. Överlagt med veterinär.. Tar det lite lugnt, men alla som känner Zam vet vad han tycker om det.
Hoppas nu det släpper i helgen så vi slipper åka till vetten på måndag.

BORING!!!