Vi har hunnit med några starter i 3an nu..

Man kan ju säga att det är med blandade resultat. Vi har för vana och nolla nått moment och då försvinner på tok för mycket poäng. Vad det beror på? Jo det är brist på erfarenheter, både från mig och Zam. Tex träna på lösningar när det blir fel, typ omdirigeringar. Har också varit dåliga förberedelser inför moment mm, eller att jag inte varit tydlig. Det krävs inte mycket för att nolla 🙂

Men det vi inte nollar gör vi bra 😀

Var på Öland och gjorde en kanontävling. Kändes bra från början till slut. Förutom värmen. 32 grader sol och vindstilla. Men han jobbade på fint och jag fick anstränga mig för o hålla huvet kallt som man säger 😀 281,5p Där satt den!

Dagen efter hade vi en till tävling. Kände inte för det men åkte ändå.. Why?? Det var vår absolut sämsta tävling någonsin på alla sätt. Inte bara vårat “fel”. Dålig plan. Många tekniska fel. Omotiverad och följde inte min plan osv.. Fan så dumt. Jag måste lyssna på min magkänsla.
Det är en sån tävling jag kommer radera.. Usch

Vi har fortfarande lite o fila på och vet vart våra Akilles ligger så vi filar vidare.

Nu ska vi iväg o träna!

Ha det gott