Fullt upp är det här.
Jag inser att jag inte filmat någon träning på hur länge som helst. Jag som skulle vara så flitig med det denna gången.. Jag ska försöka skärpa mig.
Zam ligger verkligen inte på latsidan. Han spårar som en kanonkula. Han kan en himla massa nyttiga grejer inför lydnaden och den största utmaninge är att vara ordentligt genomtänkt inför passen. Han snappar upp alla detaljer i allt.

Just nu sitter vi på hotellrummet i Danmark, Newton har ställs ut idag. Idag blev han 2a bästa grabb.. Fina Newton. Men ett sketet reserv-cert och ett sketet reserv-cacib haha jaja. Vi har himla trevligt här i alla fall..

Ny dag imån..

Vad händer mer? Jag o Newton har tävlat lite lydnad och bruks. Poängmassigt inte jätteimponerande kanske. Men vi har tait oss över en del trösklar och försöker hitta en bra nivå. Newton är ju ganska cool normalt, men ibland kan han bli lite väl peppad..
Mycket otur med våra spår. Och han har varit lite osäker med det, han kan vara lite känslig för om man eller rättare sagt om han tror han gjort fel. Vi fick tekniskt fel på en tävling, så jag kopplade om och så satte jag in honom i bilen så vi kunde ta oss till nya spåret. För honom var det som ett straff.. Så sen kan han inte riktigt samla ihop sig o köra igen. Japp brist på spårtimmar, jag vet.. Mer spår till Newton haha

Jag bryr mig väldigt lite vad andra tycker o tänker. Men nu när jag har en border collie så vågar jag mig på att säga att jo det är att göra det lättare för sig. Jag tror att de som har de lite mer “svårtävlade” raserna blir mycket bättre på att träna hund.
Och border collie ägare har inte riktigt rätt att säga hur svårt kan det vara 😉
Japp man får andra bekymmer med att ha en hund som kör tills man stupar och är uppmärksam på allt.. Men nä det är lättare.. Ps fråga igen om två år, kanske tänkar annolunda då haha

Zam är min första rerna bc men jag har haft en blandning innan som var mest bc i sitt sätt.. Så jag vet vad jag har skaffat mig.

Det var allt för nu
Försöker komma ifatt med uppdatering av hemsidan.. Lite slavigt med det oxå tydligen hihi

Ja just det vi hade ju som mål att placera oss på årets allround-briard listan.. Och japp vi är där.. Wihii

Ha det gott