Jag vet inte vart jag ska börja 😉
Men vi börjar med det roligaste.

Ja just precis, Gotland 😀

Jag o lillasyster valde att åka till Gotland iår, både för resemålet i sig och såklart Gotland Dog Show.

En lyckad resa på alla sätt.. Inte bara för resultatet på utställningen utan hela resan var toppen. Nu gick det ju lite bättre än vad man vågat hoppas på utställningen så vi han inte uppleva lika mycket av Gotland som vi tänkt.

På självaste utställningen gick det ju lysande, inte för att jag inte tror på mina hundar. De är de finaste på alla utställningar såklart smiley

Men Newton blev ju inte bara BIR alltså bäst i rasen, han slog ju till med ett BIG1 Bäst i gruppen. Det var stort och sinnesjukt roligt.. Dag två blev han “bara” BIR bäst i rasen smiley

Bazze blev BIR-Veteran båda dagarnasmiley

Sen måste jag ju bara hylla hela den utställningen. Underbara funktionärer, engagerade och positiva.. Även domare självklart.. Har ni inte varit där så kan jag verkligen rekomendera det.. Jag har varit där två gånger nu. Newton som blev BIG1 då 😉 vann ju bla anmälningsavgiften till nästa år, så vi åker troligtvis

Sen i helgen var vi i Ronneby.. Inte speciellt motiverade, vi böhöver några helger imellan om vi ska kunna ladda om 😉 Domaren här var verkligen inte engagerad. Jag satt o tittade på honom medans de andra raserna ställde.. Han kollade knappt när de sprang, satte inte ens upp småttingarna på bordet. Medans de bytte hundar i ringen höll han på med sin mobil.. Känns lite nonchalant o fräckt, vi betalar ju ändå för det..
Denna dag var det en annan snygg briardkille som tog hem det. Bazze blev BIR-Veteran men vi stannade inte till finalerna.

Hela dagen igår kändes lite sådär blää.. o inte nog med det så missade jag anmäla till en tävling jag planerat delta på.. ursäkta med för satan grrr.. Så nu fr vi tänka om 🙂
Jaja vi får ju lite mer tid o träna då

Så nu sitter jag återigen med planeringen.. Gör om gör rätt o anmäl itid för sjutton hihi
Ha det gott