Nu tänkte jag berätta om vårat äventyr i fårhagen 🙂
Först o främst för att stilla allas nyfikenhet.. Nej vi gjorde inte anlagsprovet. Detta för att det kommer att bli officiellt den 1 Januari, så vi väntar tills dess. Hade han fixat det om han gjorde det denna dag, utan tvekan.
Tyvärr tänkte vi inte så långt som att filma. Men han behövde inte många sekunder för att starta eller tända på fåren som de säger i den världen hihi
Han var så himla duktig, uppmärksam på “herden” (som förövrigt var fantastisk med alla djuren, newton kan ju va lite skeptiskt till okända), fattade när han visade hur han skulle röra sig osv. Han blev lite väl på och fick en liten tillsägelse, fattade vinken.. Det var galet roligt o se han jobba, han är helt grym min kille.. Efter att han jobbat på så kallade jag på han och han kom.. Utanför fållan släppte han inte fåren och vill så himla gärna in igen och tyckte inte de andra skulle vara där 🙂
Två rundor fick han. Andra rundan hade han laddat ordentligt och det tog nån minut o samla ihop sig.. Men sen jobbade han fint..

Finns mer foto om man går in på Newtons sida 🙂

Sist men inte minst hade vi verkligen tur med vädret och där var fantastiskt fint.