I väntan på att telefonen ska uppdateras kan man ju blogga lite 🙂

Vi kan börja med att berätta vad som är nytt just nu..
Vi är med i en tävlingssatsnings-grupp som hemmaklubben ordnar. Vi är ett gäng som träffas en gång i veckan och tränar, så har vi träffar om tävlingstänk med en härlig ledare som tävlat en del och då bland annat SM i lydnad. En inspirationskälla 🙂
Sen är det också en dag med Anders Kjernholm och en med SWDI (fast den missar vi)
Såå himla skoj..
Newtons reaktion på allt detta “jobb”

De dagar vi inte tränar med gruppen eller är på nån annan träff, tränar vi själva.. Det behövs ju också, för detaljträningen 🙂
Då avslutar vi med lek. Ibland utnyttjar vi agility-hinder, superroliga och bra för balans och kroppskontroll 🙂
Så undrar folk säkert när det är dags att ge sig ut på tävlingsbanan.. Jo se ni, det får man se 🙂 Det hänger inte så mycket på Newton utan snarare på hans matte 😉 Vi har inte bråttom men det kommer 🙂 Förr eller senare 🙂

Någon sa till mig en gång efter att ha sett mig o Bazze jobba, med allt vad det innebär.. Att min nästa hund kommer att kännas jättelätt att träna.. Denna någon hade rätt 😉
Inte för att jag tycker Bazze varit så svår att träna, men att träna för att hålla för tävling har varit ett projekt milt uttryckt.. Han är rätt yvig och intensiv brukar jag säga, hade han varit min 79de tävlingshund hade det säkert blivit skitbra 😀 Men nu slipper Bazze tävling, tror han är rätt nöjd ändå 🙂

Men när det är dags för mig o Newton att äntra tävlingsplan så är min tanke:
-vi har det som krävs för att klara klassen, vad som helst kan hända
-vi kommer ha skoj (viktigast)
-det är bara vad jag tycker om vår insats som räknas oavsett hur det går
och sist men inte minst det är bara Jag & Newton


Sen har vi ju varit på den årliga briardspecialen BiV. Ställde bara Newton som blev 3de bästa öppenkille med ett Ck. Mitt fina lilla troll..
Kände i år att det var en väldigt avslagen tillställning och tyvärr känner jag just nu så att nästa år blir det nog inget BiV för oss.. Sorgligt men allt har väll sin tid 🙂
Vill såklart ge alla som är med o ordnar detta evenemang en stor eloge för väl genomfört och allt jobb de lägger ner, mycket bra jobbat!

Nähä nu är telen klar så dags att ta tag i dagen 🙂
Ha en bra dag!