Newton o matte har varit o vänstervarvat.. Det var varmt så in i självaste den denna dagensmiley.. Ja nu var det ju någon dag sen i och för sig smiley Han vann sin klass, fick ett ck och blev bästa hane och till slut BIM.. Mattes snygging.. Tur man har när man får två sånna snyggingar smiley

Nu blir det ju kanske inte så mycket utställningar, vi laddar inför Bäst i Väst. Annars har vi inga inplanerade.

Vi ska försöka ta oss ur vår formsvacka och komma igen på lydnaden och brukset..

I förgår var vi o skottränade. Nu är det ju matte som inte är skottfast, kan inte skylla på hundarna smiley Så i princip så tränar inte hundarna skott utan de tränar på konstig matte. Newton är ju inte speciellt rädd av sig om det inte är fjädrar och en o annan insekt då smiley Så det är inga bekymmer, men för mattes skull behöver vi göra detta emellanåt.

När Bazze gick sitt mentaltest så blev ju inte matte godkänd, men Bazze blev gått o väl haha

Igår gick vi en långrunda förbi brukshundklubben och där hade de valpträff bl a. Det var så himla trevlig stämning där uppe. Vi minglade runt lite, ordnade med nya nyckeln, ska ju ha valpkurs nu igen. Pratade lite med folket. Tränade såklart sen gick vi hem..

Vi (Newton) tittade på korna, nån katt, motorcyklar och hälsade på lite folk.

Nu ska vi ta tag i denna dagen. Det blir en sväng till klubben och sen en sväng med snabeldraken (dammsugaren) Sen jobb blää

Ha det gott!