Sådär då har vi varit o vänstervarvat.. Det är långt mellan gångerna 🙂
Började med ösregn och blåst. Så vi var ju inte så himla snygga när vi väll kom in. Och som alltid på denna utställning är det trångt som tusan. Och för små ringar, mattorna ligger inte helt rätt. Man vill ju ha hunden på mattan, vilket innebar att man fick springa i grannens ring eller utanför (vilket är omöjligt när alla sitter längs med banden) för att hundarna skulle kunna springa lite snyggt.
Detta är ju inget nytt 😉

Newton Exc och 1a i öppenklassen. Han fick inget ck för han sprang o kollade efter Bazze hela tiden. Inte snyggt när rumpen o huvet är på samma håll liksom hihi… Vi tränar ju aldrig på att ställas ut, så det var ju bara mitt fel 🙂 Men han ställer sig snyggt och står stilla och låter domaren hålla på utan att tramsa, så jag är nöjd ändå. Vi får väl träna lite på just vänstervarv med hundar före och efter 😉

Dessutom körde vi litet linförighet mitt i vimlet och det gick fint som tusan..

Bazze debuterade med lillasyster i ringen.. Första och sista gången om man frågar henne haha. De skötte sig riktigt bra, sprang fint och stod stilla. Men han stod som en påse skit och tramsade när de skulle räkna tänder hihi. Jag är mycket nöjd och tyckte de skötte sig hur bra som helst.. Det är ju inte så himla lätt och jag har aldrig låtit någon annan ställa Bazze. Dessutom har de inte fått träna nått på det heller. Så tusen tack lillasyster 🙂

Vi hade en alaskan malamute bakom oss som sjöng (ylade) om hur ensam och övergiven han var heeeeela dagen. Sååå orättvist..
Lagom jobbigt för huvet o lyssna på, efter ett par timmar känns det om man säger så 🙂

Vi passade också på att utnyttja några av de inteckningskort Bazze vunnit innan. Fick ju slänga några för ett tag sen som gått ut. Himla onödigt.
Så det blev en ny väska till borstar och deras mappar, en gris och två utställningsnålar.
Sist men inte minst så hade vi grymt roligt och trevligt..