Igår var det en kanonfin vårdag här i skåneland. Och dessutom var jag ledig.. wihii
Såklart blev det spår. Det blåste lite och som alla “spårare” vet så ska man ju anpassa spåret efter vinden. Så gör ju aldrig jag, mest för jag orkar inte tänka på det smiley

Min filosofi är att hundar som kan spåra, spårar hur som helst. Och alla hundar kan spåra, det de måste lära sig är att välja rätt eller välja det vi vill ska man kanske säga smiley

För Bazze som snart spårat i sju år, är det inte mycket som försvårar. Men ibland använder han ögonen lite mer än jag skulle vilja.
Newton behöver ju utmanas lite, så han fick det “blåsigaste” spåret. Han är så lugn och fokuserad men hade lite svårt att hålla sig i kärnan till o börja med, han hade inga problem att hitta apporterna dock.

Hem o vila. Sen stod det dusch på schemat. Det är kanske inte vad de önskade och det är något motvilligt de går in i duschen. Men två nybadade briarder är två galna briarder, så ut o rusa av sig i trädgården..

Så idag. Nu är det återigen mulet o småregn. Är jag sugen på att ta ut mina nyduschade briard-pojkar i skogen.. Nej smiley.. De kan väll få vara rena o lukta gått någon dag?
Så idag får det bli lite lydnad hemma i “rondellen”. Sen blir det klubben ikväll, innan kursen.

Ha en bra dag!