Idag packade vi spårväskan och gav oss ut i skogen. Provade ett nytt ställe, alltid skoj. Vilket toppen spårställe och vilka kanonspår det blev. Över stenmurar och bäckar och nästan lite som de småländska skogarna, som jag faktiskt saknar lite ibland (planerar inte att flytta tillbaka).. Efter två superfina spår med full pott, lämnade jag mobilen i bilen och så tog vi en riktig långis..

Upp o ner från kullar, murar, bäckar och allt vad det heter. Två genomblöta, skitiga, med halva skogen i pälsarna och lyckliga briardkillar hade jag med mig.. Fy fasen så de såg ut, men det är det värt.

Om jag skulle vara domare till spåren.

Newton: ca 300m 3pinnar. Lugn och metodisk, lite dålig markering på pinnarna.

Bazze: ca 600m 5pinnar. Snabb och säker, kan bli lite nonchalant när han tror han vet.

Men verkligen två superfina spår

Så inatt sover vi gott 😉