Vi får väll börja med att be om ursäkt för hur dåliga vi varit på att uppdatera här. Det får bli skärpning på det nu 🙂

2014 har varit ett slött år, vi har verkligen legat på latsidan. Men det har varit riktigt gott om jag ska vara ärlig. Ibland kan det vara bra och nyttigt att få lite distans till saker o ting. Och den här hundvärlden är och blir lätt lite mycket att ha o göra med. Så ibland blir det bara lite svårt att fokusera på rätt saker. Det är såklart inte enda anledningen till att vi valt att slappa 🙂

Vi har ju haft massor med tid till den fundamentala träningen. Vilket i slutat av detta år sattes på prov när vi var iväg på spännande träning, där Newton briljerade ordentligt och gjorde superfin reklam för vår underbara ras. Men detta återkommer jag till lite senare..

Vi har inte tävlat, knappt varit på någon utställning. Men i år kanske vi kommer igen smiley

Nä vi har faktiskt inte planerat något speciellt, ta det lite som det kommer och bara ha skoj.

Pojkarna mår fint. Och så det ständiga skrytet om hur oberörda hundar man har.. eller?

Nä faktiskt inte. Bazze är inte glad åt det där jäklans smällandet. Bomberna är otäckast, raketerna är inte så farligt. Men tack o lov har vi “tränat” massa lugn-övningar (passivitetsträning-anpassad till Bazze) Så det går att hålla han måttligt samlad. Dessutom släpper han ju sånt snabbt, så har det slutat smälla så slappnar han av i stort sätt direkt. En o en är ju inte så farligt heller utan det är ju när det kommer många på en gång.

Newton bryr sig tack o lov inte alls och sov igenom hela tolvslaget. Det är jag tacksam för.. Men jag är inte sugen på att utsätta han för sån skit ändå, man vet ju aldrig vad som kan hända och vilka följder det kan få.

Stolt är jag över båda två oavsett 😉

Så vill vi önska god fortsättning och hoppas på att 2015 blir ett toppenår smiley