Nu var det visst ett tags sen vi skrev här.. Och uppdaterade hemsidan med såg jag.. Skärpning!
Jag ska plocka ut några gobitar som jag vill ha med..

Vi kan börja med våran tripp till Halmstad.

Skulle dit för o träffa Gitte och hennes två pälsmonster. Spår och lydnad stod på schemat..
Gitte la Bazzes spår, som var tänkt skulle vara lite klurigt.. Och det blev det fast på fel sätt 🙂
Spåret var lagt med en 90 vinkel åt vänster men han valde att gå rakt fram efter att ha velat en stund..?
Där låg en pinne en bit fram som han vindade in..? Den näsan är det absolut inga fel på.. Det blev rätt men fel kan man säga.. Han fick ett till senare och då utan pinnar, då gick han kanonfint i spår och vinklar, men man ser att han försöker vinda in.. Han gick sist av alla och fick springa fritt efter, då tog han lilla Imolas spår där det låg köttbullar kvar smiley

Newton fick ett kort spår med en vinkel.. La en pinne i och en leksak som slut. Han har inte spårat fält, eller på bortaplan och jag har haft lite tätare med belöning i spåret. Jag har använt snusdosor med gotte i innan. Han gick iväg i sitt spår fokuserat o fint, struntade i pinnen. Kom av sig lite när Gitte som gick med sa nått (också nytt), men han fick en stund på sig och tog sig felfritt genom vinkel och till slutet där leksaken låg.. Vilken lycka, kolla vad jag hittade wiiihiii.. Jag kan säga att jag är väldigt imponerad över min “lille” Newton.. smiley

Sen blev det lite lydnad på klubben och en massa bus 😀
Alla hundarna var så duktiga och vi hade så himla roligt.. Jag är verkligen både stolt och nöjd över mina pojkar 🙂

Och en annan viktig detalj när man är iväg en heldag 🙂 Mycket prat och tankar och skratt..
Det var verkligen en toppen dag, så super nöjd.. smiley

Nästa sak som har varit en ska man kalla det spännande upplevelse..?
Newtons värsta tonårsperiod började i samband med att han blev sjuk. Han fick 40 graders feber och gick ner ett par kilo i vikt och fick ett jävla humör rent ut sagt 🙂 Min snälla lilla björn blev helt schizofren 😀
Den som fick ta skiten var ju typiskt nog Bazze. Bazze mattes hjärta som är såååå genomsnäll, och motsatsen till ego. Råkade ut för detta lilla monster.. Inte ett minsta tecken på att svara upp mot sin stöddiga lillebror. Och dessutom en matte som inte är van vid sånna egofasoner.. Jag är ju som alla säkert vet inte för att vara speciellt hård, men vissa saker får man lära sig den hårda vägen Newton! Men nu är det frid o fröjd i Wästantorp och alltid lär man sig nått 🙂

Nä nu orkar jag inte skriva mer.. 🙂
Ha det gott!