Inez är inneboende ett tag av lite olika anledningar. En av dem är att min fina Bazze på riktigt är alldeles för snäll och generös, vilket resulterar i att Newton kör över han som en ångvält.. Nej, de slåss inte. Och de leker fantastiskt bra ihop, det urartar aldrig. Men lilleman börjar bli tonåring på riktigt nu, testar lite gränser med att vakta olika saker som tex min tallrik, eventellt gotte när man står i köket och sängen när jag ligger där. Inte mot mig, men Bazze. och Bazze viker undan hela tiden. Svårt att beskriva, men det var vid ett tillfälle speciellt som jag tänkte att nu smäller det.. Men nä, Bazze vek undan. Bra tänker kanske många, men nä detta kändes alls inte bra. Newton får på tok för bra självförtroende. Självfallet lägger jag mig i när det behövs. Detta är då en av anledningarna som morsan Inez är här, hon hjälper mig att fostra skitungen 😀 Henne däremot, kör man inte med.. Det lär man sig snabbt, eller hur Newton 😉
Det är inte allvarliga grejer och inte heller speciellt mycket, men det ska heller inte få bli..
Nu tror ni kanske att Newton är stentuff, men det är han inte.. Han beter sig helt sunt och naturligt..
Bazze är heller ingen mes, jag har sett vad han kan och han tål inte att andra hundar “tykar” sig mot honom normalt.. Det är i flocken det blir lite tokigt.. Verkligen svårt att beskriva så det blir rättvist..
Jag har två helt underbara, snälla och genomgoda hundar.. Skulle inte vilja ha det på något annat sätt..