Jag vet inte när jag skrev om vårt spårande senast.. Men nu kommer rapporten från dagens spårarbete.

Vi kan börja med Bazze.
Han fick ett spår på jag vet inte hur långt med ca 600m. Mycket vinklar och andra klurigheter.. Ju svårare det är ju bättre jobbar han 🙂 Hittade alla pinnar och tog alla vinklar. Han skulle behöva riktigt långa spår med andra saker än pinnar

Newton..
Han drog iväg självsäkert, han fattade direkt att vi skulle spåra.. Jag la en pinne och en leksak.. Han markerade båda men ville vidare.. Vi måste avancera och träna på pinnar..

Inez
Vi har ju aldrig spårat ihop så hon fick ett enkelt rakt spår med en leksak. Hon tog spåret och gick rakt o fint på leksaken och tyckte nog att jag var helknäpp när jag tjoade till, för den blicken jag fick 😀 Men hon fattade snabbt och så lekte vi lite innan jag visade på igen. Sista biten gick lika bra som första-

Slutbelöning är alltid en burk som jag lagt kattmat i.. Där kopplar jag loss och så busar vi oss tillbaka.. Bazze brukar vilja springa o pinka lite.. Viktigast är att de slutar spåra. Tycker Jag..

Så tre lyckade spår blev det idag och tre trötta vovvar hade jag med mig hem 😀 smiley