Jag har inte haft någon innan, jag menar de dömer olika och tittar på olika saker.. men nu har den fått ett namn

1. Bo Wiberg.

Båda mina fina pojkar fick VG…?
Nu vet jag att det finns missunnsamma människor som gottar sig i detta och det bjuder jag på
Men vi var kvar och kollade på de andra raserna han dömde.
Ingen briard med Ck? Alla schnauzrar fick Ck, tom de som morrade när han tittade tänder? En halt hund fick exc och ju mer lut på schäfer ju bättre placeringar, några andra raser som heller inte fick några Ck.

Men om man tittar såhär
Bazze har på ett år aug-aug varit på 7 officiella utställningar för 7 olika domare
7st exc där han blev 1Ökl
5st 1Bhkl
2st BIM
3st BIR
´+ Bonusen 1st BIG1 och BIS2
Eller har de 7 andra domarna fel och Bo rätt??

En annan sak som jag tycker var otroligt oproffsigt och som retar mig mer än resultat. Var när han säger att Newton som står som tvåa i junklassen, att egentligen är han mycket bättre än junioren som står etta.. Allvarligt talat, hur snällt är det mot ettan?
Nopp han är lätt svartlistad här.. Vi hörde även schäfer-folk, som lagt till han i deras lista 🙂

Jag gillar domare som är noggranna och uppmärksamma. Eller petiga om man vill kalla det så.. Och tycker inte man ska kasta ut Ck till höger o vänster, eller ännu värre certen.. Men jag tror inte heller att alla de andra domarna Bazze ställts för har fel och bara Bo som har rätt.. om ni förstår..

Så tycker jag!! Och jag tycker precis som jag vill..

PS Grattis till er som fick resultat ni är nöjda med 😉