Nu är vi på plats i nya lyan.. Ja vi har varit här några dagar nu..
Dagarna innan flytt blev det både stressigt och rörigt.. Märktes nog på oss alla, Bazze for runt benen på mig så jag höll på att bli galen.. Men med snabba kvalitets-tids-pauser överlevde vi detta 🙂
Släpet packades dagen innan avfärd, vilket var himla gott..
Så var det äntligen dags..
Vi var nere vid middag, packade ur släpet och ställde grejerna överallt 😀 Mamma o Kjell (som hjälpte mig ner, de körde med släpet för jag har ingen krok) kunde ju inte stanna så länge.. De har ju en bit hem 🙂
Men Eva var kvar en stund och drack lite kaffe och pratade skit 🙂
Pojkarna sov hela eftermiddagen och hela natten 🙂 Men de har funnit sig väl tillrätta, hittat sina platser och verkar njuta av Skåneluften.. Och jag med såklart, här är verkligen underbart.. Vi har inte hunnit utforska så himla mycket ännu.. Vi packar upp och försöker få lite ordning i kaoset 😀
Men vi har ju gott om tid 😀

En sak som var ganska intressant och skoj var när jag var o handlade här om dagen.. När jag skulle lämna bilen var den en som sa (Newton skällde på en mc) -han vill nog inte vara där.. och när jag gick ur affären så var det en som sa -det var som gå in i ett växthus.. 😀
I Gislaved tjitt-tjattar man inte på det viset så jag kan tänka mig min paranoida uppsyn när de tilltalade mig haha

Nähä nu är siestan slut.. Dags o borsta Newton, Bazze är redan klar..

Ha det gott!