Jag pratade med veterinären om att Bazze är överkänslig mot fästingar och undrade om man kunde göra nått eller om de hade nått råd eller någon salva.. Nopp inte nått. Det håller ju inte att sätta tratt på han, ska han gå med det hela sommaren då 😀 Hon tyckte att jag gjorde rätt som jag gjorde nu, jag tvättar och sätter bandage om det är möjligt.. men hur kul är det?
Fick tips om en jelly, så det ska jag prova nu. Den verkar vara populär för den var slut nästan överallt där jag kollade.. Men jag hittade ett ställe och beställde den sista de hade 😀 Hoppas och håller alla tummar och tassar för att den funkar bra..

Jag använder effipro som skydd och sånt där fästingspray, om vi ska ut där det är större risk.. Men det finns ju alltid någon jäkel som lyckas ändå..
Om den satt sig får han ett stort rött märke som svullnar upp så kräket nästan försvinner. Har man tur hittar man den innan Bazze kliar sönder den och sen tvättar o tvättar o tvättar han. Så tråkigt..smiley

Dagens “gnälla på fästingkräk” klart..
Skönt 🙂