När slutar ett hem att vara hemma?? Jag sitter nu omgiven av en massa lådor och det nästan ekar här.. Känns nästan lite sorgligt, som om huset litegrann har dött..smiley
Fast snart ska lådorna tömmas i ett nytt hem, och jag känner att vi kommer trivas fint, både jag vovvarna och alla grejer 😀

Men till lite roligare saker.
Vi har varit o vänstervarvat. Tvååker int var det denna gång. Vi valde att bara åka ena dagen. Och då sprang min lilla fina Newton hem ett BIM smiley. Ja jisses, han slog ut alla utom en liten super söt tik som tog BIR.
Bazze däremot hade ingen energi, det var varmt som tusan och är det nått Bazze inte gillar så är det värme.. Men han vann sin klass och inga Ck delades ut. Mina två fina pojkar smiley

I natt blev Bazze dålig, vid fem gnällde han o ville ut.. Han gnäller aldrig, så gör han det är det akut.. Upp o släppa ut han, han gjorde vad han skulle och kom in igen.. Kräktes ett par gånger sen ville han ut igen, det är så jobbigt när man inget kan göra.. Men vi sju efter han varit ute andra gången så kom han till ro i alla fall, sen har han varit lite seg idag men ätit och druckit.. Och han verkar må bra, så vi håller tummarna för att det var det..

Efter som det inte blev några större aktiviteter med pojkarna idag, så fick jag lite tid till “nya” hemsidan.. Fortfarande lite fix men inget akut.. Hoppas ni tycker den är fin 🙂

Nu ska jag kela lite med den lille kelgrisen, sen upp och rasta pensionatet (som är fullt ända tills jag stänger igen)

Ha det gott!