Här ser ut som bomben slagit ner, grejer överallt.. En del ska med till nya placet, en del ska säljas och en del ska slängas.. Dessutom ska centret rivas och stängas igen.. Mycket som ska fixas o göras innan det är klart här..

Ser verkligen fram emot att allt blir klart här uppe så vi kan installera oss i nya hemmet och kan andas ut lite..
Det märks på pojkarna emellanåt, att det är lite rörigt menar jag.. Man får ta en paus med lite kvalitetstid annars springer de runt benen på en 🙂 Tur att vi kommer iväg på en liten utflykt i veckan så vi slipper se röran här 😀

Vi kommer få det så himla kanon. När vi var där o kikade kunde jag direkt se att Bazze kommer älska den trädgården, en riktig Bazze-trädgård.. Newton är mer en “mattes-knähund” så bara han kan va där jag är, då är han nöjd 🙂 Och så måste ju trädgården vara full med bollar och andra leksaker såklart..
Inomhus är såklart också kanon.. oj vad bra det ska bli.. kommer mer om detta lite senare, för ni måste jag packa 😀

Ha det gott!