Idag åkte vi till skogen efter jobbet, småregnade och luktade fantastiskt 🙂

Vi har ju sån tur att det går parallella vägar med skjutbanan.. Och eftersom mina hundar tyvärr haft oturen att drabbas av en icke skottfast matte.. Så är det perfekt att gå där.. Man vet inte om det smäller och inte heller när såklart. Dessutom springer de fritt, vilket gör chansen mindre att de ser när matte hoppar ur skorna 😀 Nä så farligt är det inte..

Men idag hade vi turen att de var där o tränade.. Bazze brukar titta upp men sen återgå till vad han höll på med. Newton reagerade inte alls.. Jag tänker att det kan vara bra att reagera något, i ren självbevarelsedrift 🙂

På väg tillbaka hittade vi (tack o lov) en död huggorm och kantareller i massor.. Jag äter inte kantareller och mamma är inte hemma, så de fick stå kvar 🙂

Nu ska vi fortsätta med flyttpackningen.. Mycket som ska göras o fixas.. Ska bli så skönt när vi är färdigflyttade..

Ha det gott