I år tänkte jag att här ska odlas.. Intelligent tanke med två huliganer i familjen..?
Så jag har i alla fall planterat morötter, lök?? (märkligt val, jag är inte ett fan av lök) och ärtor.. Man kan säga som så att det blir nog inget överflöd och jag ska vara himla glad om de växer upp i de fint planterade raderna jag gjorde.. Och som pricken över i-et är det nästan helt omöjligt att vattna, för det räcker jag tar i trädgårds-slangen då kommer Newton som ett skott. Och nu har även Bazze kommit på att det är jäkligt skoj, han har inte uppskattat den där innan.. Men han kan omöjligt hålla sig när den lille håller igång.. Har odlat lita annat i krukor, typ paprika, gurka och tomat.. Men de har fått vara ifred.. än ska tilläggas

Jag skrev på FB att Lilleman hade börjat lyfta på benet o bli stor… Inte så stor, han har hittills bara lyft två gånger 😀

Däremot kan jag märka på Bazze att det börjar bli en stor pojk, han säger ifrån lite mer med betoning på lite.. Han vaktade åtminstone ett ben lite. Bra det och han behövde inte ta i speciellt, Newton fattade. Det svåra är för matte som måste lossas som inget, annars kan Bazze ta åt sig. Och jag tycker att Newton kan komma undan med alldeles för mycket vad gäller Bazze. En sån sak (inte så allvarlig kanske, men ändå) är när Bazze lagt sig på sin plats i skuggan, då vill han helst bara ligga där o kika. Då kommer det lilla busfröet och retas, man ser på Bazze att han vill inte vara med.. Men tetas man lite till, då kan inte Bazze hålla sig.. Utan då blir det bus.. Till Newtons stora glädje 😀

Jag har haft ett riktigt pälsmonster här hemma, men med lite tips från Eva och en hel del tålamod (båda från mig o Newton) så verkar det ha lugnat ner sig.. Underbart 🙂 Måste säga att han har ett enormt tålamod med den där matten som borstar och borstar.. Men han står snällt kvar..

På torsdag ska vi ner o hälsa på hos Eva, ska bli så himla kul att få visa upp mitt lilla troll. Självklart ska Bazze också med och han vill garanterat visa upp sig. Detta ser vi verkligen fram emot.. ska bli så skoj, har inte träffats på läääänge nu 🙂
Återkommer om detta..

Ha en bra dag alla ni!!