Idag fick jag en rolig “flash back”

Newton hittade ett halvätet tuggben här på jobbet.. Det man hittar det får man, men varför inte passa på att byta träna? Så ville jag han skulle släppa, men Bazze stod så nära så det var jäääätte svårt. Men han la det i min näve (inte jätte mysigt, men jag fick den) och så fick han sin frolic och sen såklart sitt ben.

Men till flashen.. När Newton precis flyttat hem till oss så fick han ett litet ben med “bacon” lindat runt och Bazze fick ett stort tuggis såklart. Newtons små piraya-tänder hade ju lite svårt att ta sig i genom så han kunde inte äta upp hela på en gång, så han lämnade det.. Jag hade pratat med Bazze om att han inte får ta Newtons ben, Bazze är absolut inte tjuvig och har aldrig varit på bänkarna eller så. Man kan ställa skålar på golvet och har man sagt att det inte är hans så rör han dem inte.. Har inte tränat speciellt på detta, det är bara sån han är.

Men detta lilla “bacon”-ben..

Jag står i köket o grejar med något och rätt som det är står Bazze i dörröppningen och dreglet rinner ur munnen på han.. Han tittar stort och jag blir ju såklart orolig och tror han är sjuk eller nått.. Men när jag kommer fram ser jag hur han har detta lilla ben i munnen, han tuggar inte, han bara håller (och dreglar). Så jag kände att såklart kan ha få det.. När jag säger det magiska Varsågod, tar det max fem sekunder sen är det över 😀

Detta är en sån där grej man önskar man filmat.

Nu gäller andra regler, lämnar man får man skylla sig själv.. 😀 Peppar peppar men än har de inte kivat över nått.. Jag har en himla tur att jag har Bazze, han är supersnäll, har ett enormt tålamod, generös och är lättflörtad till lek. Bästa brosan ever hälsar Newton som oftast får sin vilja igenom :S.. Matte går in o styr upp lite ibland, nyper den lille i örat när det behövs.. 🙂

Ha en bra Onsdag..