Idag var det dax för Smålandsstenars officiella bruksutställning..

Newton debutterade i Juniorklassen och dessutom utomhus. Han var jätteduktig och snygg 🙂 Excellent och 1Junkl men inget ck idag.. Nu är denna domaren inte speciellt generös med det, så jag är verkligen supernöjd med detta.. Detta firades med att busa med en tjusig flatte och fylla pälsen med mossa.. Fick ju också passa på att gå runt och kika, miljöträna.. Han är ganska bekymmerslös min lilla pojk, busar gärna med matte och struntar rätt mycket i allt annat..

Bazze han som verkligen är på topp.. Med en massa bir och bim, ck och cacib.. Bestämde sig för att imponera ordentligt med BIR BIG och BIS 2.. Han är grym min fina kille, fick mycket beröm av domarna för min rejäla kille 🙂 Matte är verkligen stolt över båda sina fina killar!

Denna grymt lyckade smålandsstenars-resa avslutades med fika hos syster.. Så kort och gott. Denna dagen har verkligen varit en helt perfekt dag!

Tusen tack för alla som hejjar på oss.. smiley