Igår var det Moheda..

Det var kallt och blev en lång dag..

Bazze var med som ett bra föredömme åt sin bror och dessutom tycker jag om att ha med honom och han gillar att ställas ut. Det var ju inofficiellt så för Bazzes del har den ingen större betydelse.. Mest var vi där för att få lite utställnings-träning med Newton. Båda skötte sig utmärkt.

Bazze blev BIR och BIG 3. Newton blev BIR, men de hade ingen gruppfinal för valpar, så vi blev snuvade på BIGet 🙂 och blev utplockade ihop med 6 eller 7 andra i BIS-ringen, men sen var det stopp..

Egentligen skulle jag jobba, har ju några pensionatshhundar nu över påsk.. Men som tur är det finns det underbara människor som ställer upp o hjälper till. Det är ju uppenbarligen inget man kan räkna med eller förvänta sig av folk.

Nu dröjer det nog lite till nästa utställning. Vi har ju lite annat planerat.. 🙂

Nä nu ska jag planera lite. Har kursstart på torsdag.

Glad Påsk