I helgen var det Malmös internatinella utställning och träffa lillasyster som stod på schemat..

Vi åkte ner på lördagen. Vi gjorde inte mycket, mest pratade skit glodde på nån irriterande film och åt.. Trevligt och vi blev inte uppe länge 🙂 Newton tyckte att Jacob var lite läskig när han smög runt, så han väckte oss några gånger med sina härliga yl-skall smiley.

Söndag o dax för utställning. Man hoppas ju alltid på att vinna men inte trodde jag att vi skulle få med oss både BIR-Valp och BIR smiley Mina duktiga och fina killar. Jag höll på att få panik (stanna bilen) ett par gånger när jag skulle byta hund och förbereda mm. Men som tur är hade jag lillsyrran med som höll läget under kontroll.

Det blev en lååång dag och vi stannade tills finalerna och jag äro-varvade med både killarna. Men vi blev oplacerade där.. Så fort vi packat in pojkarna i bilen somnade de 🙂
Bazze vaknade några gånger men lille Newton sov i stort sätt hela vägen hem. Och även idag har de varit rätt sega.. Men de har varit jätte duktiga och skötte sig utmärkt hela helgen och dessutom då fick fina rosetter med sig hem.. Så vi är verkligen supernöjda smiley

Bilder kommer lite senare..