Newton har varit på årets första utställning. Och hur det än gick för oss hade vi en kanontrevlig dag i trevligt sällskap.

Newton blev nästbäste killen i sin klass med ett hp (hederspris). Domarns kommentar var att han var en riktigt snygg maskulin kille men han kom två pga hur han sprang. Jag har verkligen inte lätt att få till det där med att springa snyggt.

Vi fick lite hjälp att kennelmatte att klura på “problemet” och vi fick till det riktigt bra.. Och vilken skillnad det blev.. Så himla bra att ha lite briardfolk omkring sig. Som kan titta, klura, tipsa och tycka..

Detta fotot har jag snott av: Ewa Hansson, tagits av Karolin Hansson

Man kan säga att jag nu måste ställa ut och springa med två hundar på två helt olika sätt. Det är inget som är lika med mina två pojkar och ändå är båda helt perfekta 🙂 Märkligt vilken tur jag har 🙂

Vi stannade och tittade på syrran som blev Big1 (vet ej frtsättningen ännu). I på ringside hade vi mycket o prata om 🙂 Verkligen jätte skoj

Nästa gång blir det Malmö. För Newton blir det sista valp, så vi ska sopa mattan med de andra :D. För min mer rutinerade kille Bazze är det öppenklass som gäller, där han självklart ska sopa mattan med de andra snygga killarna 🙂
Ska bli skoj

Ha det gott alla ni..