Lillebror blir den 11 Januari ett halvår gammal. Han är nu 60 cm hög och väger 27,8kg.

En underbar liten kille. Just nu härmar han sin storebror heeela tiden. Tex varje gång vi kommer utanför dörren och ska ut på promenad så “fnyser” Bazze och precis efter Bazze gör Newton likadant och nu har han fått till det så det låter och ser ut som när Bazze gör det.. Så gör de typ tre gånger var 🙂 Han går bredvid Bazze på promenaderna, fast om det händer nått läskigt då skyndar vi till matte 🙂

Mattes lilla sötkorv är en riktig liten kelgris, ligger gärna bredvid matte i sängen och soffan.. Han o Bazze kommer otroligt bra överens. Trots att terrorisera storebror är också en av hans enligt han själv festligaste egenskaper, som han utövar i mellan åt. Bazze med jordens tålamod, mullrar ordentligt men inget mer händer och han går iväg. Newton slutar oftast då men ibland får jag faktiskt blanda mig i.. Jag är verkligen stolt över mina fina pojkar.

Denna veckan bor Bazzes bror, Zimba hos oss. Han har semester medans de andra åkte till den äckliga värmen ;). Så här ligger nu tre härliga briardkillar 🙂

Här kommer en härlig vinterbus-bild.. Mer snö..