2012

Det har verkligen varit ett speciellt år.

Jag har startat eget. Jag som var stressad innan, kunde inte ens föreställa mig vad detta skulle innebära. Och den lilla tid jag haft över har gått helt åt mina hundar (som iofs är med mig hela dagarna) och närmsta vänner och familj. Nog för att det är roligt men oj vilket jobb att starta. En hel del kvar innan vi har flyt på det men det tar sig.. Det slog mig också att jag saknar lite att vara rökare, då tog man ju en fem-minutare med jämna mellanrum för att man var ”tvungen”. Så jag får försöka hitta en ersättare till denna paus J

Det har inte varit mycket tävlande för vi har ju fått ett efterlängtat tillskott, Newton. Med det också några nya vänner. Och när allt känns som tyngst kan man alltid titta lite på när Bazze och Newton busar, eller hur Newton ser upp och härmar sin bror och inte minst hur himla duktig Bazze är med sin lillebror. Eller varför inte själv ge sig in i leken en stund? Träna lite är ju alltid upplyftande. Vi har varit iväg på lite, men sparsamt. Bazze har gjort mentaltestet med fina poäng och bir, bim och cacib har han hunnit få. Newton har debutterat på utställning. Riktigt duktig är han men det där med att springa med en valp J. Utan dem vet jag inte vad jag gjort..

Jag har också lagt alldeles för mycket energi på att fundera på om det är nått jag gjort, inte gjort eller kanske borde gjort eller sagt. Men bestämt mig för att om folk inte kan vara mer rakryggade och tala om för mig om det är nått så är det väll deras bekymmer inte mitt. Folk har ju en tendens att gnälla, klaga, leta fel, störa sig på mm Den typen av folk behöver jag inte i mitt liv. Så bort med dem J

Jag lägger min energi på de jag tycker om och de som lägger lite på mig. Och lägg för sjutton inte så mycket energi på oviktiga saker, spar den och gör nått skoj..

Det känns som det rusade iväg detta året, på gott och ont kanske..?

Jag ser fram emot 2013 och det kommer bli ett toppen år J