Idag lämnade jag Bazze hos mamma. Han har ju haft så otroligt svårt med att bli lämnad så jag var allt lite orolig. Men det hade gott fint, han hade varit hyfsat lugn och hade vatt ute med Kjell på en långis 🙂 Vi var nog alla lite förvånade..

Newton tog jag med mig på utställning i Moheda. Det blir ju inte så mycket valputställningar med honom, så det kändes som en bra idé. Newton är lite mer försiktig än vad Bazze var, både mot folk och andra hundar och betydligt mer samlad 😀 Inga glapp i den av och på knappen. Men idag var styltorna inte riktigt med, så någon snygg flytande trav blev det inte. Men han var duktig och skötte sig utmärkt 🙂

Satt och funderade tillbaka lite på året ch konstaterade att året varit ett bra år.

Bazze har fått titeln korad med 442p. Han har fått både BIR o BIM, med CACIB. Vi har äntligen fått våran efterlängtade Newton. Vi har startat eget, Gislaveds Hundcenter. Och vi har haft såå roligt.

Nästa år kommer också bli ett toppenår, har jag på känn 😀 Det kommer bli Vårat år.

2012 har varit otroligt givande och roligt, men vi har haft på tok för mycket att göra, det måste det bli ändring på..

Ibland får man göra sig av med saker som igentligen ändå bara tar en massa onödig energi ifrån en. Så det ska vi göra. Vi har ju roligare saker att lägga den på 😉

Målen och träningsplanerna planeras för fullt för båda, så de återkommer jag med.

Men nu ska jag slappa lite med mina finaste