Jag har ju glömt att berätta att jag varit hos en djurkommunikatör med Bazze. Inte för att jag hade nått “problem” utan mer för att jag var nyfiken och om det är sant, ge Bazze en chans att “prata av” sig–

Jag kan erkänna att jag är rätt skeptisk. Vet inte om jag tror eller kanske om jag vill tro. Men..

Det var otroligt spännande.. Det började med att Bazze inte var som han brukar utan lugn och sansad- Han gick in drack lite vatten och sen gick han och la sig framför henne och tittade rätt på henne som om han var redo..

Och ja han hade myyyyycket att säga 3 A4 fick jag med mig.. Det ända jag sa var hans ålder, namn och om jag haft han hela tiden.. Jag sa inte varför vi var där mer än att jag trodde han hade nått o säga..

Hon sa när hon var klar att hon inte kunde hitta nått problem eller fel. Tur sa jag 🙂 Vi pratade lite innan vi åkte om vilka som kommer till henne och det är nästan uteslutande sånna med något problem..

Några roliga och intressanta saker hon eller han 🙂 sa var att han var jätte duktig på att hitta saker i skogen, han älskar att hämta saker, han skulle vilja göra mer trix hemma och att han har lite svårt att ligga still 🙂 Dessutom berättade han att han vill vara med mig hela tiden och han har en följeslagare som härmar honom och gör honom lugn..

Sant eller ej så prickade hon in väldigt mycket, både som jag vet och som jag egentligen vet men inte tänkt på..

Och när hon berättadeom hans egenskaper.. Ja första meningen hon skrev var

“En underbar hund med massor av energi!”

Det var verkligen roligt, spännande och intressant..