Helgen har varit lugn.. Så lugn den kan vara med en valp i huset 🙂

Vi hade kursavslutning igår. Den avslutades i skogen med alla möjliga tänkbara skogsaktiviteter..

Idag gick vi långpromenad upp i samhället, mycket spännande att kika på.. Och vi hade sån tur så brandkåren hade utryckning.. Lite andra hundar och ganska mycket folk.. Folk stannar och tittar och frågar..

Matte kan vara lite tråkig för hon säger att man inte får busa i koppel.. Trisst tycker Newton, skönt tycker Bazze som tycker det är aningens besvärande med ett 20 kilos örhänge..

Dessutom om han lyckas få igång Bazze (som inte gillar busa i koppel) då har jag det lite jobbigt att hålla i kan man säga.. Ca 70 kilo som far runt är inte lätt 🙂 De busar bra och gärna hemma, enligt min önskan helst utomhus.. Vilket de också föredrar. Newton älskar smyg-attack-spring för livet-lekar och Bazze är gärna med men han står för ljudeffekterna..

Newton växer som bara den.. Pigg och glad.. Han har tappat alla framtänder och några nya stora fina har kommit fram. Ser ut lite som en kanin :).. Dessutom har han fått dendär superfina? keps-frille frissan..

Om två veckor är det debut i utställningsringen, ska bli spännande..

Nu blir det duschen fö den lille som har förberett för vårplanteringarna..

Ha det gott