Idag har jag o pojkarna träffat Sandra o tanterna 🙂
Många hundar blir det haha

Vi var och tränade i det fina, soliga höstvädret.

Bazze som har haft lite “uppehåll” i träningen i år. Vi har tränat men matte försöker och inte vara så krävande :D.. Han är en stor, stark och snäll kille. Ingen mes. Men lite väl uppmärksam och påverkad av matte kan man säga och allt blir väldigt svårt när det gäller. Dessutom lär han sig saker snabbt och gör det väldigt bra.. men när det gäller…

Dagens träning med Bazze var kanon 🙂

Så till den lille.. Han är en liten klurare den.. Han är gärna med matte och “tränar”.. Jag vill inte börja köra en massa med han än, så det är enkla övningar med sitt och stå, lek och godis.. Byta och komma finns också med. Massa med kontaktträning såklart. Och han är gärna med och tycker det är roliga lekar 🙂

Så Newtons träning idag, kallas 🙂

Mina duktiga killar <3

Sen åkte vi hem och planerade för vinterns kurser. (Drop in blir det).
Då kom hagel stora som snöbollar 😉 Hade man vatt ute hade det gjort ont 🙂

I helgen blir det klickerutbildning, sista gången.. Men jag har inte hunnit vad jag ska.. pust

Ha en bra helg!