Jag satt och funderade lite på lek, hur man ska leke med sin hund.

Och jag kan säga att i den frågan har mina två killar olika favoritsätt att leka på

Bazze-bulldozer tycker fysiska lekar, typ brottas, tacklas och rumpknuffar är absolut roligast. Gärna med matte. Han kampar gärna och intensivt (stark som en oxe) men det har han inte alltid gjort. Som liten ville han absolut inte, han tog inte saker ur folks händer. Han var inte oblyg eller osocial, han ville bara inte.. Han kunde ibland lite med matte, hemma. Men som sagt fysiska lekar är roligare och hämta bollen ligger högt oxå 🙂

Newton-smygaren leker massor med kamplekar och bjuder in både Bazze men främst matte på det. Dessutom smyger och attackerar han sin leksaker (och annat) flera gånger om dagen 🙂 Han är ju inte så gammal än,så fysiska lekar a lá Bazze fungerar ju inte riktigt än 🙂 Dessutom gillar han att springa ifatt äpplen om man sparkar på dem och anfalla dem 😀

Man kan också tillägga att Newton är mer “kelgris”, vill komma upp i mattes knä en stund men har ju lite vassa tänder och inte full koll på hur man gör 🙂 Han kan tom somna på en..

Men Bazze är nog mjukare, han vill vara nära men inte på. Han kan komma upp i sängen men ligger på fel håll. Han kan luta sig mot mig och älskar när man pratar lugnt o tyst 🙂

Många likheter och lika många olikheter.. Jag tycker det är fantastiskt roligt med både likheterna och olikheterna.

Och ja, det är dubbel lycka att ha två

<3