Igår…

Vi hade laddad för tävling, brukstävling i Falköping. Väskan var packad och allt var förberett, trodde jag. Men jag hade ställt klockan lite fel (tänkte nog inte ordentligt). Så vi var lite senare upp än jag tänkt, efter det gick fasen inget rätt. Jag fastnade och slog i överallt, hade inte mitt medlemsbevis i mappen och jag kommer knappt ihåg allt som blev tokigt.. Vi satte oss i bilen rätt sena men jag tänkte att om man ligger på lite så ska det nog gå och vi blir kanske inte så sena.. men klart som tusan är det ju halt på vägarna och jag har bara sommardäcken på.. Vi körde en bit men sen bestämde jag mig för att det är inte värt det.. Så vi vände. Irriterad och besviken. Men så tänkte jag att vi hade ändå gjort allt som om vi skulle tävla.. Så vi stannade på willys pakering och körde programmet. Ja och vet ni vi vann och dessutom blev vi uppflyttade 😀 Så bra var vi..
Efter denna lyckade tävling tog vi en härlig höstpromenad, jag och mina allra finaste.. Underbart väder.. När vi var nöjda åkte vi hem och skulle vila (då kom regnet). Men nu hade jag ju massa oplanerad tid över.. Shit vad jobbigt :).. Så då möblerad jag om i storarummet 🙂 Efter detta kom Emilia för lite skitprat och kaffe, och en regnig höstrunda 🙂
Så slutsats av den dagen blir att det var inte meningen vi skulle tävla och dagen tog en kanonvändning när vi vände bilen 🙂

Denna dagen börjde tusen gånger bättre. Två håriga mysbjörnar på var sin sida i sängen.

Och sen har de ätit, busat och varit ute.. så nu sover de en stund. Efter det ska vi åka jobba en stund 🙂

Ha en bra dag..