Idag har vi provat på räddning.

Började med info om och kring räddning. Intressant och spännande.

Sen blev det ut och prova olika delar och titta på redan utbildade räddningshundar. Först skulle vi gå upp för en lååång gallertrappa och ner igen, vi gick bara upp på första steget. Newton är inte så bra på vanliga trappor än så så fick det bli. Sen skulle vi upp på en hög med stenar. Tur att det var Newton för vi skulle lyfta upp och sen efter själva, gå över till nästa och sen lyfta ner. Efter detta skulle vi igenom vägtrummor, det gjorde han fint smiley och till sist ett litet personsök. Allt är ju nytt och spännande när man är liten, så han började med att klämma sig in mellan pallar med grejer, runt och över.. Sen fick han nos på figgen, men kunde inte klämma sig i mellan där och skulle ta sig runt men påvägen fanns där roliga hål att stoppa ner huvet i och där hittade han löv, härliga, prasslande höstlöv.. Sen såg han figgen och hon hade godis :D.. Han var jätteduktig.. Och det var jätteskoj..

Denna utbildningen ska börja så snart och det skulle innebära att han skulle behöva göra delprov 1 när han är bara 8 månader gammal.. smiley.. Så vi måste nog vänta..

Det blev en lång dag så han har nästan sovit hela kvällen nu. Och då har jag o Bazze haft lite mysig kvalitetstid med pälsvård och kel.. Han börjar få så fin fawnfärg smiley Mattes snygging.

Jag tycker jag har de absolut bästa och snyggaste killarna i hela världen smiley

Sån tur har jag..smiley