I Fredags var det äntligen dax för den efterlängtade Gotlandsresan och Gotland Dog Show

Jag med Bazze och Sandra med Stina, Nova och Ruby..

För Bazze blev det en tuff helg, Ruby löpte.. Och han kom inte undan någonstans.. Bazze är inte känslig för löp, men 24 timmar om dygnet en hel helg blev för mycket. Så jag som är van vid en lugn, snygg och proffsig Bazze i ringen.. Fick helt plötsligt nått helt annat i det där utställnings snöret… riiiiiiktigt jobbigt.

Trots detta blev det

Exc 1Ökl på lördagen (och löjligt besviken, Sandra-jag vet…)

Exc 1Ökl CK 1Btkl CACIB BIM på söndagen

Men helgen var rolig, vi har skrattat och pratat hund hela helgen.. Så jag känner verkligen att det skulle vara skoj att åka nästa år oxå. Med mina två killar blir det ju då :).. Men nä, inga löptikar bland mina hundar nästa år :)..

Vi var hemma sent igår (söndag) så det blev inte mycket sömn inatt.. så nu blir det nog sängen 🙂