Jag bara måste få skryta lite om min allra bästaste Bazze 😉

Igår var vi med Sandra och spårade. Jag tänkte jag skulle gå ett spår där det bytte terräng från skog till öppet. Men det såg inte riktigt ut i marken som jag tänkt :).. Så jag kunde inte gå ut på det öppna, så jag blev tvungen och gå ganska nära mitt eget spår tillbaka på jäääätte besvärligt underlag.

Så min plan när jag släppte på Bazze var att bryta när det blev för besvärligt eller bara släppa. Han gick ut bra, jag såg att han kände spåret som låg bredvid. Han vädrade det flera gånger men gick inte över.. När vi kom till den besvärliga sträckan så tuffade Bazze på snyggt och säkert men jag höll på att bryta benen av mig.. Bazze ville fortsätta, så jag kopplade lös han och så gick jag en bit ovanför där det var tusen gånger lättare att gå för mig. Han fixade det grymt bra, kom med pinnen fick sin belöning. Sen skickade jag iväg han, så han fick leta upp spåret igen och fortsätta.. Han har full koll och gick rätt på och fortsatte.. Ända till slutet.. Trots frispår, höll han bra tempo och gjorde det suveränt säkert.. Det är så häftigt o se dem jobba.

Han är en grym spårare och vilken självförtroende han har när han spårar.. Såååå skoj..

Matte stoltast i stan 😉