Årets läger började torsdagen den 5 juli och höll på till söndagen den 8 juli

Vi anlände i Brismene ganska precis vid ett. Hälsa o fika. Sen körde det igång direkt. Vardagslydnad och kontakt med Annika Larsson. Varför vi valde det o inte tävlingslydnad?? Jag valde den det var minst i den gruppen bara 🙂 och man lär sig alltid nått. Så det var alldeles lagom jobbigt för mig o Bazze 😉
Sen blev det tältresning, japp jag o Bazze som i tält hela helgen.. Riktigt mysigt faktiskt. Efter det grille och vin och tjatter..

Frukost vid 8.30 Sen var det föreläsning med … om berikning, super intressant och givande. Svårt att förklara men i princip handlar det om hur man kan stimulera hundens alla sinnen med små enkla saker i vardagen.

Efter det lunch och promenad med hundarna..

Så stog det hemlig träff på schemat :).. Vin- och ostprovning var det, det var riktigt roligt och häftigt. Otroligt häftigt hur smakerna ändrades tillsammans med de olika ostarna och vinerna. Och nej vispottade inte ut 🙂

När vi var klara med det var det mera hemligheter på gång. Michael Jacksson coverband, skitskoj..

Även denna dag avslutades med grille o gott o dricka.. Men jag kan ärligt erkänna att man inte blev långvarig. Och så ville jag ha lite kvalitetstid med min allra bästaste Bazze 🙂

Lördags frukost 8.30

Föreläsning om friskvård med Christin Fahlström. Handlade om bland annat att man kan göra massa övningar så hundarna stretchar själva. Balans och kordinations tränings tips.. Upp och ner varvning och massage.

Efter lunchen kom en av mina favoriter, som var med förra året med. Jack Brander en riktigt rolig och duktig föreläsare.. En del teori och sen praktik.. Vi har ju varit med förr så mig lurade han inte :).. Jag hade velat lära mig “tysk-svängen” som jag tycker är skitsnygg och ser proffsig ut, men vi kom överens om att det bästa är om jag vänder precis som jag gör 😀 Armarna är inte långa nog 🙂

Grille o dricka 😉

Sista dagen.. frukost som alla andra dagar 8.30. Sen skulle det varit CC-rajs men det var inte aktivt i lägret 🙂 Alla var slöa, både hundar o folk skulle jag tro 🙂 Så vi satt o slappade, gick nån promenad mm.
Sen var det korning av kennelmästare.. Vi plockade hem denna titeln i år igen :)..

Det som jag känner att jag saknar på lägret är Z.. :(..

Och såvill jag berätta att valparna jag längtat så efter är födda.. En himla massa blev det, men jag nöjer mig med en.. Äntligen, som man väntat.. Nu är det ju nästa väntan.. Jag återkommer om detta med mer detaljer..
Men det blir troligen en lillebror 🙂