Idag har vi vänstervarvat.. Bazze skötte sig som vanligt toppenfint, förutom dampanfallen när träffade Sandra och Christina, utanför ringen såklart ;).. Han o Hilda fann varandra och ville leka.. Inte lätt när man måste ha koppel på. Sen när vi gick en sväng så gick de fint sida vid sida och låg sida vid sida :).. Finaste briarderna i dag om jag får tycka 🙂

I ringen blev det ett VG och 2a i Ökl.. och kritiken.. jag har nog inte sett någon så kortfattat och intetsägande kritik.. Men det var jag visst inte ensam om att tycka. Och jag tycker domaren har fel, Bazze är alltid snyggast 😀

Nice balanced male, Very good coat, correct head, litle bit corrhocked. Och det var det.. 🙂

Två helger innan var vi på inofficiell där var det anorlunda BIR och BIG2, och innan dess officiell BIR (hade vi fått tävla om cert hade vi fått ett här) hihi härligt med bedömningssporter.

Annars händer det inte så mycket nu. Vi tränar som vanligt för fullt. Våra absolut största problem är mattes perfektionism, allt måste vara felfritt. Annars har jag lätt att bli besviken och ofokuserad. Vilket är helt orimligt. Och Bazzes som kanske inte alltid har det bästa självförtroendet under press i kombination med detta.. Ja ni förstår ju..

Väntar på valp så vi håller på att bli tokiga (kanske mest jag hihi)..

Och så har jag ju lite härlig överskottstid som jag ska fylla med egosaker. Nu när jag inte längre behöver lägga en sekund på klubben. Känns så klart lite trisst att lämna klubben, men jag kände att jag inte hade nått val, för min egen skull alltså.

Till helgen blir det det årliga kennellägret, ser vi såklart jätte mycket fram emot.

Och nu ska vi slappa en stund 😉

Ha det gott