Så var det dax för det där mentaltestet.. En sak är säker, det är tur att det var Bazze de testade o inte matte :).. Bazze fixade det utomordentligt bra med kanonfina poängen 442..Inte illa Bazze-bus 🙂 Tar en stund innan man inser hur bra det var.. Målet var ju bara att bli godkänd.. o det gjorde han gott o väl. Med hjälp av duktiga testledare, domare, figuranter och publik och allt vad det heter kan det inget annat än att bli bra, kul och trevligt..

Så nu har han erövrat titel KORAD

Matte superstolt över detta.. såklart. Och vi tänker gotta oss i detta en stund innan vi gör nått annat hihi och ja, vi tänker allt vara lite malliga en stund.. Det unnar vi oss

Just nu firar vi med att tugga på en torkad tjurmuskel eller vad det var och matte gör absolut ingenting 🙂

Vill lägga till ett litet grattis till alla de andra som testades idag..