Idag när vi vaknade (eller jag vaknade och väckte Bazze), så ville han gå ut direkt. Det brukar han inte vilja. Men jag släppte ut han sen gick jag o satte på kaffet och tänkte att jag håller väll upp hans mat så länge.. Men när det skramlade till i skålen kom han i trehundra, satt som ett frimärke på utsidan av altandörren.. haha

Så till skillnad från andra ska jag nu tala om vad som inte går så bra. Skotträningen.. Går inte så bra som jag hoppats och jag kan säga att vi borde verkligen träna det mycket mer men tiden börjar bli knapp. Har ju tänkt att gå MT med honom i slutet av månaden. Det blir ju så klurigt när man ska försöka göra det själv oxå. Nu är det inte så att han är skiträdd och drar, men jag vill att han ska känna att det är ok. Ett annat problem är att hans matte oxå är skotträdd 🙂

All annan träning går riktigt bra. Spåret går kanon. Det svåra där är att få nån för Bazze helt okänd att gå ut ett spår. Men han har inga problem att gå andras spår, kan t o m bli lite tvärt om. Lydnaden går oxå helt kanon. Vi tränar mycket kedjor. Fast jag måste bli bättre på att tänka på att försvåra det, är vi ensama på klubben kan han ju köra hela brukslydnaden utan avbrott. Det är ju bra, men för lätt.. Om ni nu förstår hur jag tänker 🙂

Men nu ska vi göra oss iordning för denna dagen som bjuder på skotträning 🙂 och andra skogsaktiviteter